Outsourcing af mødebooking

Inden man vælger at outsource mødebooking, skal man have defineret sin målgruppe og have foretaget en segmentering af markedet. Dette gør det nemmere for den mødebooker man så ansætter, for så kan han gå direkte i gang med arbejdet.
Det er vigtigt at få en tæt samarbejde med din mødebooker og bruge ham som en sparringspartner. De har stor erfaring med mødebooking og kender mange mennesker i forskellige virksomheder, så brug dem som en sparringspartner og på at komme i kontakt med nye virksomheder. En af vigtigste fordele ved en mødebooker er at du slipper for at skulle lære en mødebooker op internt og outsourcer man mødebooking, så ansætter man en person der er trænet til at sælge. Du får stor kvalitet i mødebooking og du slipper for selv at skulle ringe til nye kunder. Ulemperne ved mødebooking er at det er lidt dyrere at hyrer en ekstern mødebooker i forhold til en intern, men de penge sparer man så på at lære en ny op og man skal ikke give løn til en ekstern mødebooker. En ekstern mødebooker skal sættes ordentlig ind i virksomheden før han kan sælge ens produkter. Dette kan tage noget tid afhængig af hvor mange produkter man har og hvor god en mødebooker man får ansat.

Fordele og ulemper ved outsourcing af mødebooking

Mødebooking er vigtigt for din virksomhed, da det der tit er her man får nye kunder og eksterne mødebookere har tit kendskab til mange mennesker i de forskellige virksomheder. En ekstern mødebooker er vant til at sælge produkter og de har erfaring med kunder som måske ikke vil købe ens produkter i starten. På den måde sikrer man sig kvalitet på mødebooking og man sikrer at ens egne medarbejdere kan fokuserer på andre områder i virksomheden.