Før du begynder på rengøring

En del vil sikkert sige, at når det kommer til rengøring, så gælder det bare om at smøge sine ærmer op og gå i gang. Det er også sandt, men inden man hiver støvsugeren, spanden og kludene ud af skabet, så er det bedst at sikre sig, at huset er nogenlunde opryddet, for så er det meget nemmere at gøre rent. Begynd derfor som grundregel, altid med at samle sko og andet op fra gulvene, tømt bordplader og andre flader og i det hele taget lagt alting væk på deres rette plads. På den måde sikrer man sig bedst, at al privat rengøring kan foregå på en nem og super effektiv måde.

privat rengøring københavn

Sådan bliver rengøring nemt

Den tid man har brugt på oprydningen bliver hurtigt indhentet, når den egentlige rengøring går i gang, men inden den gør det skal der helst åbnes flere vinduer. Ikke bare for at lufte ud, men også for at give støvet et flugtvej. Start med at vride en klud og få aftørret alle flader, f.eks. borde, hylder og lampeskærme. Støvsug først bagefter og glem i den forbindelse ikke panelerne og de steder ved bl.a. vinduer, hvor der er en tendens til spindelvæv. Til sidst vaskes gulvene af. En god og grundig rengøring afhænger dels af, om man er detaljeorienteret, men også om man har gode remedier til sin rådighed. Skift tit støvsugerpose og sørg for altid at have en pæn stak rene klude.

Kan rengøring også være skægt?

Både og…. Men man kan da gøre sit bedste for, at rengøring bliver lidt sjovere og hyggeligere at beskæftige sig med. Sæt gerne lidt noget god musik med lidt ”gang i den” på, det letter altid arbejdet. Sørg også for at gøre rengøring til et fast punkt på ugens program, så du ikke behøves at have dårlig samvittighed alle andre dage.

LÆS MERE  Det skal du vide om kloakker i Herning