Det skal du vide om kloakker i Herning

En kloak i Herning er et slags rør der bliver brugt til afløb af spildevand og lignende ting. Kloakkens egentlig funktion er altså af lede noget fra den ene ende til den ande, og i dit hjem i Herning kunne dette f.eks. være vand fra din vandhane, din bruser eller lignende. Kloakker bruges også på vejene i Herning til aflede spillevand så vandet ikke generer ejendomme eller offentlige områder. Kloakker har så at sige flere forskellige funktioner selvom de egentlig virker meget simple. Kloakker har forskellige funktioner alt efter om de befinder sig i dit hjem i Herning eller om de befinder sig ude i byen.

Kloakkers funktion i Herning

I Herning by har kloakker en lidt anden funktion end de har når de forbindes med hjemme. For at se helt basalt på det, så har kloakker den funktion af det skal sørge for at grundvandet ikke forurenes og gør folk syge. Vandet bliver forurenet når det bliver blandet med bakterier som kommer fra madrester, toiletter, og andre bakteriekilder. Derfor er der behov for kloakkerne til at adskille spildevandet i Herning fra grundvandet. Folk ville altså blive meget syge hvis sundhedsskadelige bakterier kunne få adgang til grundvandet – som bliver lavet om til det vand vi har i hanerne.

Kloakkers funktion i hjemmet

Vi var lidt inde på det tidligere med at kloakkerne i hjemmet har funktionen at aflede spildevand og lignende. Og det er sådan set også deres primære funktion. Alt fra vandhanerne, toiletterne, brusekabinen og lignende løber ned langs nogle rør og ud i kloakkerne som dirigere det beskidte vand væk til et rensningsanlæg. På den måde lader man ikke det beskidte og farlige kloakvand i Herning blandes med grundvandet så folk bliver syge. Hvis kloakkerne gik i stykker og det beskidte vand ville blandes med grundvandet ville bakterierne begynde at hobe sig op og det ville meget hurtigt blive livsfarligt.
Kloak Herning

LÆS MERE  Før du begynder på rengøring